Natteliv

Wolfenburg er en stor by, og selvom de finere bydele påtvinges ro og stilhed om natten, så ærlige mennesker kan sove, er der stadig skrig, skrål, trængsel og alarm i de mindre pæne kvarterer.

På havnen, arbejdes der i døgndrift, for tid er penge, og skibe sejler både om dagen og natten. Havnearbejderne har mest travlt om dagen, men så længe der er arbejde til rådighed, er der villige hænder til at tjene en håndfuld Penning.
De travleste gesjæfter i nattelivet, er dog de mange værtshuse, hvor der bliver langet en masse øl og brændevin over disken, samt forskellige bordeller og gadetøjter, der forsøger at tjene til dagen og vejen ved at sælge deres krop og intimitet.

Prostitution

Prostituerede i Wolfenburg kommer i alle mulige former og udseender. Et liv som prostitueret er naturligvis forbundet med visse risici. Nogle ender livet i mørke gyder, andre mister livet på grund af deres omfattende samling af kønssygdomme.

Omend nogle prostituerede er mere tiltrækkende end andre, er der et marked for de fleste.

De mest tiltrækkende, forsøger måske at tage sig godt betalt hos købmænd og adelige så længe de kan, mens andre tager hvad de kan få hos dagarbejdere, omrejsende soldater eller lejesvende, etc.

Natteliv

Wolfenburg Krøniken andr_larsen andr_larsen